تقدیر از دستاوردهای های بهزیستی در اجرای طرح های دانش آموزی

در جریان برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم، از دستاوردهای های بهزیستی در اجرای طرح های دانش آموزی با هدف کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان؛ در جریان برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم با حضور محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، سامیه جهانشاهی مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان، برزگر رئیس شورای مبارزه با مواد مخدراستان و جمعی از مسئولان استانی در سالن اجتماعات کانون غدیر بندرعباس برگزار شد.

در این مراسم از دستاوردهای های بهزیستی در اجرای طرح های دانش آموزی با هدف کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.

مدیرکل بهزیستی هرمزگان در حاشیه این مراسم ، طرح های دانش آموزی مذکور را شامل : طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی در گروههای سنی ۱۵ تا ۱۸ ساله ، پیشگیری از خودکشی ، طرح خود مراقبتی و آگاهسازی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی عنوان کرد و افزود : طرح خود مراقبتی و آگاهسازی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی (خاتم) با مشارکت و همکاری اداره کل آموزش وپرورش و دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است که در سال گذشته در شهرستان های قشم،بندرعباس ،پارسیان ،خمیر ،حاجی آباد، میناب و بندرلنگه اجرا گردیده است.

وی تصریح کرد : این طرح امسال نیز در استان اجرا خواهد شد.

سامیه جهانشاهی در ادامه با اشاره به اجرای موفق طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران(مانا) در شهرستان های بندرعباس ،قشم، خمیر، حاجی آباد، میناب ،پارسیان ،بستک و رودان مشارکت ۶۴۳ نوجوان ۱۵ تا ۱۸ در سال گذشته در این طرح تصریح کرد: طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران(مانا) در سال ۱۴۰۲ در دستور کار سازمان بهزیستی قرار گرفت و  امسال نیز با مشارکت ۷۱۹ نوجوان در ۸ شهرستان ذکر شده اجرا خواهد شد.

به گفته وی ارتقای توانمندی‌های نوجوانان و افزایش مهارت‌های کارگروهی و مشارکتی، افزایش شناخت نسبت به مسائل و آسیب‌های اجتماعی نوجوانان و ایجاد سازوکار تشویقی و توسعه شبکه روابط مشارکتی نوجوانان در محله برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از اهداف اصلی این طرح است.

مدیرکل بهزیستی هرمزگان همچنین از اجرای طرح پیشگیری از خودکشی با رویکرد اجتماع محور خبر داد و اظهار داشت : بر اساس داده‌های رصد آسیب‌های اجتماعی استان ، داده های  اورژانس اجتماعی،  داده‌های مرکز بهداشت شهرستان، پزشکی قانونی، نیروی انتظامی  و سپس تحلیل انجام شده، تعداد ۵ شهرستان بندرعباس ، قشم ، پارسیان ، بندرلنگه و رودان به منظور اجرای برنامه اجتماع محور انتخاب شده است.

جهانشاهی افزود: این برنامه در دو مرحله انجام می‌شود؛ مرحله اول تحلیل وضعیت می‌باشد که از دو قسمت کمی و کیفی دریافت اطلاعات محلی و انجام مصاحبه تشکیل شده و مرحله دوم اجرای اقدامات آگاهسازی و اجتماع محور در محله است.

کد خبر 109623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد